La cutie

Bucuria

  Chişinăul de seară

  Chișinău de seară

  Invită-i pe cei dragi la o plimbare parfumată prin Chișinău la ceas de seară. Oferă-le o cutie cu bomboane aromate din prune uscate și ciocolată neagră.

  lei 32 detalii
  2014-11-22_EOS-M_8853-Edit (2)

  Cutia BUCURIA

  Anul acesta Bucuria lucrează pentru Moșul! El împreună cu spiridușii și-au făcut de cap printre bomboanele noastre și au creat cutia Bucuria, 36 de surprize dulci ce așteaptă să fie descoperite în cel mai dulce cadou de sărbători! Nu uitați, copiii cuminți primesc cadouri Bucuria!

  lei 25 detalii
  din-toata-inima box

  Din toată inima

  Într-o singură cutie am pus trei motive mari de bucurie: bomboane Moldova, Meteorit și Masca. Dăruiește-le celor dragi pentru a prinde și ei gustul Bucuria.

  lei 18 detalii
  Dorinţa

  Dorința

  Împlinește-ți dorința de a trăi o experiență nouă a gustului încercând asortimentul de bomboane Dorința struguri, Dorința zmeură și Dorința cactus. Nu vei ști cu care să începi!

  Duet

  Duet

  Cea mai bună muzică este cea care îți place și se potrivește stării tale de spirit. În Duetul format din fondant cu lapte şi cacao şi bezea în ciocolată îți vei găsi melodia preferată.

  lei 21 detalii
  Favorit

  Favorit cutie

  Cunoști deja gustul deosebit al bomboanelor Favorit cu alune. Tot ce ți-a mai rămas de făcut este să împărtășești această descoperire savuroasă și cu prietenii.

  lei 27 detalii
  Favorit plus

  Favorit plus

  Cutiile cu bomboane sunt cadoul ideal pentru diverse ocazii festive: aniversări, nunți, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților. Cu bomboanele Favorit plus sigur îi vei mulțumi pe cei dragi.

  lei 27 detalii
  Folclor

  Folclor

  Cu bomboanele noastre Folclor dăruiești celor pe care îi apreciezi o cafea suprinzător de aromată discret învăluită în frișcă și ciocolată.

  lei 21 detalii
  Meteorit 320 g 1

  Meteorit

  Știi cum se spune: nimeni și nimic nu se compară cu un prieten. Iar dacă prietenul mai vine la pachet și cu o cutie de bomboane Meteorit, atunci prietenia voastră va fi de lungă durată.

  lei 26 detalii
  Moldova 160 g

  Moldova

  Bine ai venit! Astăzi vom studia anatomia bomboanelor Moldova. Compuse din praline învelite cu un strat de ciocolată şi presărate cu foi de napolitane fin fărâmițate, bomboanele Moldova te cuceresc datorită îmbinării neobișnuit de delicioase dintre arahide prăjite, ulei de cocos și cacao.

  lei 14 detalii
  D7C_2445

  Pruna învelita în ciocolata

  În livezile parfumate ale Moldovei cresc în tihnă prune dulci mângâiate de vânt și ploi de vară, pe care le culegem cu grijă, le scăldăm în soare atât cât au nevoie și așteptăm ca mireasma dulce acrișoară a fructelor bine coapte să ne îmbie simțurile. Atunci știm că este momentul să le îmbrățișăm tandru într-un strat fin de ciocolată.

  lei 17 lei 15 detalii
  D7C_2443

  Prune cu nuca în ciocolata

  În livezile parfumate ale Moldovei cresc în tihnă prune dulci mângâiate de vânt și ploi de vară, pe care le culegem cu grijă, le scăldăm în soare și le lăsăm să se odihnească pînă cînd parfumul dulce acrișor a fructelor bine coapte ne dă de veste că este pregatit să îmbrățișeze nuca proaspătă. La sfârșit totul se îmbracă elegant într-un strat generos de ciocolată.

  lei 19 lei 17 detalii